keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Love don't die.

Tidiiii! aika taas kirjoitella tänne! (olen laiska enkä ole saanut aikaiseksi)
Mutta siis joo tiiän kirjotan kokoajan et nyt se syän men jne jne mut mulle se on iso juttu. Ja siispä kirjoitan nyt että sydän ja järki jäi. :D
 Matkustin tossa edellisviikon lauantaina Hyvinkäälle. Se oli jännää, koska olin ekaa kertaa elämässäni oikeassa junassa! (koska suvi- ja possujunaa ei lasketa).
 Perille saavuttuani vastassa juna-asemalla oli pitkä, komea ja maailman ihanin ihminen. Ensimmäinen asia siinä mitä tein oli että halasin häntä ja tokaisin "ootpa sä pitkä!" ja siinä sitten naureskeltiin hetki kunnes suunnattiin hänen luokseen. Matkalla hän esitteli kaupunkiaan.
Ne oli aivan ihanat kolme päivää siellä. Me vaa maattiin, katottiin leffoja, syötiin, herkuteltiin ja nautittiin toistemme seurasta. (alkaa iha kyyneleet valuu ku on kauhee ikävä takaisin.!)


Mutta onneksi kohta on lauantai ja nään taas hänet! ja muut ihanuudet kun mennää yhessä porukalla Yyteriin mökkeilemään, hengaamaan ja ottaa kuplivaa! :) 



Muutenki tässä ny ku oon joutunu olemaan Raumalla nii kauheesti oon kadottanu melkee kaikki kaverit ukista... nyyhkis. Mut onneks ne ymmärtää miks oon siellä joutunu olemaan... Mutta onneks iltojen pelastuksena on ollu skype ja hullut siellä :) 


Mut joo eipähä tuu muuta oikeestaa nyt mieleen... (tän piti olla järkevä blogikirjotus mutta joo ei onnistu millään nyt kyllä ku ajatukset laukkaa jossai aivan muualla ku tässä xD) 

If Today Was Your Last Day?