tiistai 5. toukokuuta 2015

Anna minulle kätesi, anna lupaus huomisesta, lupaa etten yksin jää tähän kylmään elämään.

Kerrompa tähän tarinan. 

Olipa tammikuinen päivä kun olin IRC:ssä selailemassa kuvia jne ja sain yllättäen kommentin ja monta sydäntä ja katsoin kuka kommentoi, ja esiin tuli komea, parrakas irokeesi päinen Stadilainen miehen alku. Aloimme juttelemaan ja meistä tuli kavereita. Vaihdoimme ajan kuluessa numeroita ja loppupeleissä aloimme vaihtamaan kuvia ja meille syntyi suhde.



Sitten saapui 10.4.2015. olimme koko päivän viestitelleet ja sillai ja illasta sain idean että ny mä lähen ja menen ja haluan tavata hänet Mt. Malmin. Lähdin ajamaan ja sain häneltä osoitteen ja ajoin sinne parkkipaikalle kello oli joku kaksi yöllä. Sitten soitin ja kerroin että olen tässä ja hän käski tulla lähi kapakkaan ja minähän menin. Siellä kun hetken etsimisen jälkeen löysin hänet. Juttelin siinä hänelle kaikke ja hän vaan tuijottaa eteen päin tyhjyyteen ja juo oluttaan. Kunnes sitten aloin rageemaan et "Tulin tänne niinku Uudestakaupungista asti ja sä et ees tunnista mua..." Ja sit se heräs ja huus kattoe muhu " Piia?! PIIA!? Sä tulit?!"  olin siinä sillee "joo tulin ja sä et ees tunnista..." . Sit se alko halaamaa ja pussaamaan mua ja oltiin nii onnellisia siinä. .Hän lauloit parit karaoket siinä ja tannismme onnellisina halaillan Arttu Wiskarin Mökkitietä. Sitten hän ilmoitti kaverilleen Trumpetille kovaan ääneen että hän lähtee nyt panemaan. Ja me lähdimme kävelemään käsikädessä pois kohti autoani ja heille päästyämme vietimme ihanan yön.


Aamulla herättyämme puimme ja lähdimme käymään hånen kaverillaan kahvilla jonka jälkeen suuntasimme Saukkolan kautta Pusulaan hänen äitinsä luokse jossa vietimme neljä aivan mahtavaa päivää ajellen, nauraen, saunoen, pannen, suudellen, halaillen ja sain tutustua hänen perheeseensä kunnolla. Kävimme metsässä kävelyllä ja puhuimme kaikesta. Se oli iha satumaista.


Kun sitten tuli lähdön aika vein hänet takaisin Malmille. Se ajomatka oli elämäni pisin ja surullisin. Kun viimein pääsin kotiin sieltä. Kului viikko ja hän ilmoitta wapin ääniviestillä että ei ole valmis seurustelemaan koska välimatka on liian pitkä. Olin hajalla...niin hajalla. Mutta sovimme että näämme vappuna. 


No sitten saapui vappu. 30.4. Meitsi suuntas bussilla Stadiin. Oli niin ärsyttävää kun meillä oli aluksi kauhe kissahiiri leikki päällä. Hän sanoi paikan ja menin sinne hän olikin jo lähtenyt. No viimein kun hänet löysin pyysin häntä tupakalle kanssani ja ensimmäinen asia mitä hän kertoo on se että hän on täällä paikassa nykyisen säätönsä kanssa. Se oli nyrkki päin näköä. Mutta saatiin siinä purettua tunteemme toisiamme kohtaan tai siis kerrottua että edelleen rakastamme toisiamme tai jotain siihen suuntaan ja että jos nyt pääsen Stadiin opiskelemaan palaamme yhteen. Siitä jatkoimme sitten takaisin sisälle baariin pitämään kivaa hänen. hänen kavereittensa ja säätönsä kanssa. Siellä olimme hetken vielä ja suuntasimme puistoon ottamaan lisää kuppia ja sillai. Sitten meninmme vielä parhaaseen paikalliseen Malmilla ja suprise siellä oli sen säädön porukat ja Mr. Malmia ylistettiin nii paljon tulevana vävynä että huhhuh. No siitä sitten Malmin kanssa oltiin tupakalla ulkona se tarttu mua kädeästä kiinni ja raahas mut Malmin juna-asemalle ja sano että tulee mun kanssa Stadii hotelliin. No oltiin nii kiihkoksissa että ne juna-aseman portaat tuntu hyvältä paikalta pikaselle panolle. Sen jälkee mentii istumaa penkille ja herra " en sammu ikinä" sammu siihe ja ku herätin hänet ku juna tuli nii hän lähti vaa juoksemaan pois siitä. En ymmärrä mitä siinä tapahtui mutta sit mä suuntasin yksin Stadii ja hän ei ole vastannut mulle viesteihin sen jälkeen. 


Ja edelleen odotan että kuulisin edes jotain hänestä.
Koska nyt olisi pakko puhua hänen kanssaan. 


If today was yout last day.