keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Miksi tunteet miksi?

Tosiaa kello o lähemmäs kuutta aamulla ja mä olen nukkunu ehk just ja just puol tuntii koko yön aikana ja aamullaki heräsi siihe ku jätkä paukahti huoneesee. Tosiaan valvomiseni johtui ihan vaa siitä että oon ajatellu suht kaikkea yön aikana ja se häiritsee mun mieltä ihan sairaasti.


Lisäksi pääsin käsiksi eräisiin viesteihin ja joitten sisältö kertoi että olen tonnikeiju ja ehkä kaunis jos olisin 100kg laihempi. Että näin. Kuusi vitun vuotta olen toista rakastanu ja toist pitäny veljenä ja sitte kaikki romuttuu yhdessä vitun hetkessä.

Pakko myöntää että tää mun CarrieKiho teoria kusi iha totaalisesti. Mutta silti sattuuu tämmöne ja paljon. Oikeesti luulin että joku oikeasti välittää musta ja nii edellee että olisin rakastunu oikeesee tyyppii mut oonki sen silmissä pelkkä läski jota voi nusast sillo tällö jonka taloa vahin kesällä. Joka hakee aina ku o tarve melkeempä tois puol suomee. Jonka mukaan ei saisi olla toisia miehiä vaa pitäs olla yksin ja tehdä niinku hän haluaa. Ja vain odottaa häntä ja sittenkun odotan häntä hän valittaa että kukaan ei odota ja kaikki hylkää nii ei mä oon kokoajan ollu siinä. Koko vitun ajan ollu sen vierellä ja se ei vaa vittu nää sitä että mä oon siinä.

Ja sitku koitan kertoa mun tunteista nii se ei kuuntele. Joo onha se ymmärrettävää että on rekkakuski ja on siistii et nusuu kaikkee mikä liikkuu mut jumalauta vois sitä ajatella ees vähä että ihmisillä on tunteet. Ja vielä ku tää on ollu tätä samaa KUUSI SAATANAN VUOTTA!

En tiiä mut nyt vaa tuntuu siltä että olis vaa parempi ottaa sitä korvista kiinni ja kertoa kaikki. Kakistaa koko vitu juttu ulos suusta joka o painanu mieltä niin kaua ku jaksaa muistaa.

If today was your last day?