maanantai 15. syyskuuta 2014

This is gospel, for the falling ones...

Sanotaanko näin että, voihan helvetin perskele! Emmä osaa oikee kuvata tätä tunnetta sen paremmin. Ja tähänki on kaksi syytä:

1) en ymmärrä mitä on tapahtunut laitilalaiste kaverieni ja mun parhaan ystävän välillä, koska sielt tuli kauhee uhkasoitto ja kauheet kiukut päälle. Vaikka en tietääkseni ole ketään haukkunut huonoksi isäksi tai muuta vastaavaa. Sanonu vaa toiselle et "No veikkaan et susta puhutaan ihan samaa...". Ja minkä takia haluaisin pilata välit mun parhaasee ystävää?!


& 2) Mikähän halvattu rekkamiestä vaivaa?! Mietin vaa et me vietettii oikee ihana ja kiva ja kaikkee vaaleenpunast pullamössöliibalaaba-päivä lauantaina oli oikee nautinnollista, nii sainpaha eilen kuulla että hänellä onkin tyttöystävä?! Ollu jo hetken?! Ja eihän sit voinu mulle mitää mainita enne ku hurmas mut iha totaalisest niillä suklaanapeillaan!?!?!!!!  No joo, kyllähä silloin ku mä seurustelin Nicon kanssa meinas käyä vahinko pariki kertaa, mut hää kieltäyty, ja nyt ku hää seurustelee heti olla si ehottelees mul?! Mitähän ketun, vitun kettua?! No samapa se sit o, en mä sil mittä voi jos hän haluaa heti alku vaihees jo toist pettää. 


Toki toisaalta mä miettisin et siinä voi olla seki et meillä on nii pitkä taival takan yhdessä, et se o jotenki automaattist. Tai jottaa... Mut en si tiä. 


If today was your last day?