tiistai 4. helmikuuta 2014

But girls love girls and boys and love is not a choice.

Pureudutaampa aiheeseen miehet. 
Miehiä on erinlaisia, eri kokoisia, näköisiä, ikäisiä ja värisiä.
olen huomannut että on erinlaisia mies tyyppejä.
Tässä hyviä esimerkkejä:

On mulla timanttinen taito laittaa tunteet piirongin alle:

- Tunteet mitähän ne on? Meen kaverie kaa baariin ja kaveri lähti jonnekkin. Ai! se tulee jonku tytön kanssa. Aaa Kätelläämpä tässä! Voisin katsoa silmiin ja olla päästämättä irti kädestä.

 Taas o viikonloppu, vois mennä kaverie kanssa baariin. Voisin hengailla täsä baaritiskillä. Hei se sama tyttö ku viikonloppuna, se tulee tänne. Ohoh se anto pusun ja meni mun kaverin luo, voisin tilaa sillekki juoman. No tässä nyt ollaan lähekkäin ja voitas vähä pusutella. Jospas otan tän mukaan kotiin.

Se tyttö pyys mua kahville, vois mennä. Löysin naisen ja  tykkään siitä, mutta miten sen näyttäisin?
Kun nyt tässä kahvilla ollaan voisin sanoa että en taho seurustelusuhdetta töitteni takia.

Joo no ollaan tässä oltu kaua jos kavereita, ja tykkään siitä nii voisin ainaki panna sen kans aina välillä, koska seki näyttäis tykkäävän musta.

Joo ollaan kavereita ja joo tykkään siitä, mutta en tee mitään.




If you love me let me go:

- Hahaaa, tossa on hyvä tyttö ja se tahtois uimaseuraa, jos tässä ny poikien kanssa vähä ku ollaa nii kiusattais sitä, ja esitän et voisin mennä uimaan sen kans ja jos vähä jotai pervoi heittäis. 

Nonii oon koko eilise päivä viestittäny sille tytölle, ja ny oon yksin nii voisin jatkaa samaa rataa ku eilen. Ompas kiintoisa tyttö! Jos mä ehottelen vähä lissää. 

Jepajep, oon nyt kolme päivää ehotellu ja jutellu sen kanssa. Jes hei! se suostu tulee mun kans meijän mökille, meenpä hakemaan sitä. Nonii nyt se on tääl mun kanssa ja se on uimassa, jos vaikka puhuttais syvällisiä ja vähä ehottelen. Se suostu ehotteluun, jospa ehotan että tapaillaan salaa. 

Noniin ollaan tapailtu puolitoista vuotta salassa. Se ei enää inspaa. Ja olisha tässä nyt toi toinenkin jonka kanssa voin olla julkisesti yhdessä, valitsempa sen ja en kerro salaisuudelle mitään. 




S if for the simply need:

- Vois lisää ton facebook kamuks ja viestitel kaikkee pervoo sille. Aaaa se fbkamu tyttö o soittanu mun kaverille mut kamu ei jaks soittaa sil takas vois pistää viestii täl tytöl. Ai se olis halunnu tupakalle ton kans no pyydämpä sen tänne. Puhumpa sille kauniisti. Oho tuli eksä mielee vois itkee sen perää. No meenpä uuden tytön luo yöks ja panempa sitä sit kunnolla. 

Nonii voisin olla sen uude tytön kanssa yhteyksissä. No taidan olla ihastunu ja vähä panettas pistämpä viestii ja meenpä sinne. Ja teempä samaa koko kesän, samalla voin tässä ottaa muistaki tyttöjä mut ompaha yks joka varmasti antaa.

Vuoden loppu. Voisimpa myöntää tytölle että oon rakastunu siihen. Ai oon pilannu kaiken ja satuttanu tätä tyttöä, ja paskat en oo tehny mitää. Emmä kyl oo kertonu kenellekkää et mulla on tota tyttöö kohtaa tunteita ja et oon mä sitä käyny jyystelees. 




Ei haavat repimällä parane, koska me ei olla enään me: 

- Netti on mun elämä ja täällä on paljon tyttöjä! imvu o paras ja sillee. Tapasinpa kivan tytön ja juttelen sen kanssa. En haluu sitä enää vaa pelkästää url vaa tahon sen kans irl. No vois olla vastaamatta sille ku se olis tulossa tänne. 

Ai no voisin ottaa sen takaisin, mä niin en tiiä mitä tunnen sitä kohtaan. Oonha ostanu sormuksenki sille ystävänpäivälahjaks. 

Jaa täsä voisi panna toista vaikka on tyttöystävä pari sada kilsa päässä.

Katsos kiva uusi tyttö. Oon tässä ny kaks päivää jutellu sen kans ja voisi men tapaa tätä... Joo tää on se mitä haluun eikä eka. Pistämpä poikki ensmäsen kanssa, ku se rakastaa mua ja on tehny kaiken mun eteen, mut emmä sil tee mitää. Ei se siitä mitenkää nokkiis ota.

No jumankauta enhä mä ees tiiä kuka oon vai oonko ees olemassa. Ehkä oon alien tai jotai.




Olit puolisoni silloin, olet puolisoni nyt:

Kappas, mut lisättiin johonki skyperyhmäpuheluun. Täälhä o kivaa lössiä. Täällähä tapaa monia ihmisiä, ja tossa on yks tyttö jonka vois lisää kaveriks. Voisin puhuu sille privaatisti. Jes! täähä o kiva tyttö! Tykkään. 

Pari kuukaude keskusteluje jälkee mökkireissuu tiedossa! Hei se tyttö kysy että jos nähtäis ennen! No mikä ettei. 

Tässä mä juna-asemal odottaas että se tulee. Se tuli, voisin paijata sen hengiltä. Paljon makoiluu, hellimist, hullutteluu, keskustelui, mättöö, ruokaa, leffaa, seksii, yhdessä oloa. 

Noniin juna pysähty ja pitää nousta. Se tyttö kävelee mua vastaan. Aaa, kysymys olis mikä meijän tilanne on, no ollaan ton kans jonkinlaisessa parisuhteessa. 

Tässä ollaan nyt oltu jo hetki tuon kanssa yhdessä. uuu mikä peli! voi paska että menee huonosti voisin raivoo tolle. Voi ei, sain sen surulliseks, jos mä laittaisin jotain nättiä viestiä. 

Jos mä joka aamu laitan huomenta sille ja se mulle niin elämä on hyvin ja se näkee että välitän paljon.




Someday, somehow gonna make it alright, not right now:

Kyl mä sen sitku kaikki omat asiat on kunnossa, ei mulla nyt oo aikaa kenellekkää ku on töitä ja kaikkee muutaki tässä.

Joo ovella olis jonoa tytöist, mut kukkaa ei oo semmonen jonka tahtoisin.

Se jonka haluun anto mul pakit vaikka polvillani olin sen edessä pyytämässä sitä ulos.

Kukaan ei oo hyvä ja äiti ei kuitenkaan tykkää.

Kyl se sitte ajallaan. Mut olisha se nainen kiva saada toho kainaloon, mutta ei oo aikaa enkä mää rupee rahojani tuhlaamaa naise takia...




Tässä oon parin vuoden ja varsinki tän viikon tai tän päivän aikana huomannu millasia kusipäitä miehet osaa olla. Esim my dearest sister sai kovan kolahduksen kun mies jota hän rakastaa valitsikin kahden päivän tuttavuuden, vaikka sista oli tehny kaikkea tämän miehen takia.  Miten joku voi olla niin tunteeton? 
Sama hänen aikaisempi poikaystävänsä. Vitun tyhmä sika. Ei siivonnu, ei tiskannu ei mitään. Hänelle annettiin kauan sitten ehdot joko romu vai rakkaus ja hän valitsi rakkauden, mutta myöhemmin se rakkaus jäi romun alle.

Mä en niinku ymmärrä lainkaan että minkä helvetin takia tunteilla pitää leikkiä?! ne ei oo leikin asia! 
Oon sitä mieltä et minkä taaksee jättää sen myös sinne jättää? miksi haluta enään samaa kusipäätä joka on satuttanut jo monta kertaa? se on melkeen sama ku tekis itsemurhaa hitaasti. 


Mutta ei! MERI ON TÄYNÄ KALOJA!!! Koskaan ei tiiä minkä nurkan takaa se oikea tulee esiin. Se ei ehkä tule samantien, mutta se tulee. Voi olla että se löytyy vasta vanhaenkodista, mutta se kyllä tulee.



Koskaan ei saa pitää silmiä kiinni. Ne pitää pitää auki mahdollisuuksia varten. Myrskyn jälkeen on aina puota sää. Ensin pitää kärsii että saa jotai hyvää. Sen mä tajusin oikeesti tänään ku oon miettiny asioita ja syvää. 
Koska koskaan ei tiedä mikä on viimeinen päivä joten... elä sen mukaan.

~If Today Was Your Last Day~