tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kyllä se siitä.

Rupesin tässä miettimään kun pari ihmistä on tässä muutaman päivän aikana avautunut ongelmistaan mulle, että mitkä on ne lohduttavammat ja toteutuvammat sanat. Ja tulin tulokseen että "Kyl se siitä" on lausahdus joka aina käy toteen ja se lohduttaa. 

Yksi kavereistani joskus sanoi sitä että kaipaisi sillä hetkellä sitä että halaisin ja sanoisin ne tavallisimmat sanani "Kyllä se siitä".


Tällä hetkellä tai no olen jo monta päivää kaivannut sitä että joku vain tulisi halaisi ja sanoisi minulle nuo samat sanat. Tosin tahtoisin että se henkilö olisi rakkaimpani, mutta välissä on 250km ja se että oikeasti mua pelottaa että menetän hänet vaan sen takia että en pelaa jotain WOWia...

Koska oikeastaan se on vain tiuskintaa ja kun puhun ihan kuin se menisi kuuroille korville. Ja se vasta satuttaakin kun hänen suusta kuulen oman nimeni ryhmäpuhelussa kerran kaksi muuten hän huutelee toisen tytön nimeä joka pelaa WOWia... Ja kun en halua kuin hänet, koska hän merkitsee minulle aivan liian paljon. Hän saa minut iloiseksi, joka aamu kun lähettää huomenta viestin niin päiväni on parempi ja joskus se huutelee kultaa ja sanoo kauniita sanoja ryhmäpuhelussa, mutta muuten olen kuin ilmaa. 

Kaikki mitä tahtoisin olisi että hän olisi nyt tässä, halaisi ja sanoisi "kyllä se siitä..."

If today was your last day?