keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Elämä muuttu, minä en.

Pakko myöntää että elämä osaa välillä olla jännittävää tai oikeastaan hyvin usein ja miten pienessä hetkessä se voi muuttua. Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana on tapahtunut mitä hurjempia ja ihania asioita.

PART ONE: HELSINKI ~ STADI ~ HKI

Mut hyväksyttiin opiskelemaan Kasvatustieteitä ja otin paikan vastaan.
~» Seuraavaksi sainkin viestiä että en olisi ottanut muka paikkaa vastaan vaikka olin tehnyt sen jo monta kuuta aikaisemmin.
~~»Sain puhelun toisesta koulusta että pääsisin sinne opiskelemaan.
otin siis sen paikan vastaan koska ensmästä en muka ollu vastaan ottanut.
~~~» No siinä oliki si neljä päivä varoitus aika enne ku koulu alko ja siinä piti kämppä ja kaik ettiä. Löysin halvan solu huoneen Keravalta...ja muutin sinne jotta pääsisin kouluun.
~~~~» Ahdistuin totaalisesti vuokraisännän takia. Aloin masentumaan ja saamaan erinlaisia pelkotiloja ja ahdistuin enkä uskaltanut nukkua öitäni yksin.

PART TWO: PIEKSÄMÄKI~LEPPÄVIRTA

~ Kesällä mulle alko viestittää yks iha Arttu Wiskarin näkönen heppu. Se lähesty mua iha erillä tavalla ku kukaa muu aikasemmin ja olin iha myyty. Vajaan kuukaude jutteluje jälkee ehottelin suhdetta mutta sain tyrmäyksen, olin rikki.
~~» 121015 hän sanoi että haluaa yrittää ja 151015 siitä tuli julkista. Viikkoa myöhemmi matkustin Helsingistä hänen luokseen Pieksämäelle. Ja vähän niinkuin jumituin hänen luokseen.
~~~» 010116 haimme avaimet hänen uuteen asuntoonsa hänen kotikunnalleen Leppävirralle ja nyt odotellaan että oveen tulisi toinenkin sukunimi.

Loppujen lopuksi Mr. Malmista oli apua. Hänen takiaan muutin Helsinkiin ja hänen itsensä takia avasin silmäni ja nyt olen onnellisempi kuin koskaan.

Parempi siis seurata vaan vaistoaan.

If today was your last day?