tiistai 18. marraskuuta 2014

Se tunne.

Se tunne...


...Kun olet rakastunut....

I feel so happy ja en tiiä mitä osaisin edes sanoa tähän. En mä osaa oikeesti kuvata tätä tunnetta mitä mä tunnen sisälläni, koska se on niin suuri. Tosin olen kyllä vähän hakoteillä sen suhteen kuka saa mut eniten onnelliseks, mutta se että saa sen tunteen että oikeesti joku rakastaan.



...Kun olet pettynyt...

No voin suoraan sanoa että oon kyl vähä pettyny Defiin, koska uskoin että oltais voitu saada homma vielä kasaan, mutta ei kai sitten. Samapa tua, toki rakastan sitä idioottia vaikka se kuinka käskis mun kattoo peilii ja hoitaa siitä peilistä takaisin tuijottava ihminen kuntoon. Sori dude oon iha kunnossa.



...Kun olet surullinen...

Tai ennemmin epätoivon partaalla. Ei tiedä mihin suuntaan pitäisi mennä ja mitä pitäisi valita.Epäiröi "jos menisin tuohon suuntaan niin voisi tapahtua niin ja näin, mutta jos valitsen tämän toisen niin asiat voisi olla näin ja noin...."


Mietin tässä sitä mitä mahdolliset ihmiset herättävät sisälläni ja tässä nyt on pientä listaa siitä:

Defi: Rakastan vieläkin vaikka repiki mun syämmen ulos rinnasta ja tumppas sen ihan tuusan nuuskaks. Antoi ymmärtää tässä pari viikkoa sitten että olisi mahdollisuudet entiseen mutta ei. Samanlainen känkkäränkkä siitä tuli heti kun sen luota lähdin. 



Turenki: Saa mut onnelliseksi. Mutta samalla kuitenkin on se sama pelko että hän hylkää samalla tavalla kuin kaksi vuotta sitten. Yhtäkkiä ilman mitää sanomisia. Mutta silti ehkä se onnellisuuden ja halutuksi tulemisen tunne pienentää sitä pelkoa. Kuitenki ihan 15vuoden tuntemise perusteella kuitenkin on jotain merkitystä asiaan.



Make: Joo no samaa vanhaa paskaa mitä ympäri mennää yhteen tullaan. Mutta silti se ihminen jonka kanssa voin hankkia sen 10 lasta ja navetan jonne laittaa pari lehmää, sen punasen tuvan ja perunamaan. Se jonka luokse tulee aina palattua. Hän on se joka suojelee mua pahalta ja on valmis telkeämään kellariin tai sitten on huvin vuoksi lähettämässä Kiinaan. Se jonka kanssa on vaa automaattisesti kuin olisi ollut naimisissa 50vuotta. Ja jos Maakku nyt kosis vastaus olisi kyllä. olisi tilanne mikä tahansa. 



IF TODAY WAS YOUR LAST DAY?