torstai 28. elokuuta 2014

Tä ei oo ihan haudan vakavaa, muutkin mokaa.

Voin kertoa että tässä kun on pitänyt olla hiljaa on kerennyt miettimään asioita. Ja on myös saanut selville asioita joista ei ole niin onnellinen.

Olwen hyvin pettynyt omaan veljeeni joka nyt on niin hyvää pataa yhden ystäväni kanssa... jos häntä voi enään edes ystäväksi sanoa. Näin heidän facebook keskustelunsa ja tämä ystäväni kertoi että he haukkuivat mua ku hengailivat lauantaina. JA MIKSI?! Koska tämä ystävä oli varaamsassa mua kokopäiväksi tosta noi vaa vaikka mä olin sopinu jo jotain muuta mut mut feidattiin niin sit sopisin jo muuta nii tämä suuttu mulle siitä ja päätti sitten veljeni kanssa haukkua mua?! en muutenkaa enää ole hetkeen oikeen viihtyny tämän "ystävän" seurassa koska hän sanoi itse suoraan että hänestä on tullut kaksinaamainen ihminen. Miten sellaiseen voi luottaa? ja tässäkin se nähtiin.

No mut joo muuten tässä oon vaa pohtinu omaa jaksamistani koulun ja töitten suhteen eikä se kovinkaan hyvältä näytä. Tai siis joo kyllä mä jaksan ei siinä mitään mutta stressi on kova ja koulussa puhutaan niin raskaista asioista että se käy mielenterveyden päälle. 


Mut joo eiköhä tääki tästä ! tää ei ol sentää viiminen päiväni. 


IF TODAY WAS YOUR LAST DAY.