sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Sometimes before it gets better, the darkness gets bigger, the person that you’d take a bullet for is behind the trigger.

Ajattelin että otsikoksi olisi voinut tulla Do or Die mut sit rupesin ajattelemaan syvemmin niin ehkäpä toi kuvaa enemmän kaikkee.  Niinku jokaisessa kirjotuksessa otsikko kuvaa sitä mitä oon ajatellut. 



Tässä oon muutaman päivän jo miettinyt kaikkea hassua, ja nyt on sapettanut pari päivää se että minua on haukuttu läskiksi ja michelin ukoksi, mutta yleensä läskiksi. Ei se haittaa että sanoo niin, mutta se tekee kuitenkin pahaa. 



Toki siis vaikka näyttäisin kuinka itsevarmalta niin ottaa se silti kovaa kun joku sanoo ilkeästi. 
Ja varsinkin nyt kun on itse herkillä, hyvin herkillä ja haavoittuvana, koska suojakilpi on poissa kaukana, tai no ei suojakilpi vaan se voimistava henkilö.



Vain siksi että joku sanoo ilkeästi ulkonäöstäni, saa minut haluamaan kuolemaa.






Tänään tosiaan kaikki suunnitelmatki muuttu ku piti lähtee Sinisopulin kans TK:s käymää ku se o tosi pipi :(
Mutta tossa äsken kun pääsin kotiin (siis kyllä oon hela dag kirjottanu tätä) nii sain puhelun Ruotsista ku Koukkela kuningas sieltä soitteli. 

Se oli kyllä ihana puhelu ! oli nii onnellinen, mutta kuitenkin kaipuun tuskan täyteinen puhelu se. Taisi siinä kummastaki suunnasta parit kyyneleet tirahtaa. Mutta onneksi pian pääsee taas näkemään. 


 ♥ IF TODAY WAS YOUR LAST DAY? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti